Aruna Advies

Zorg en welzijn: passievol doen!

Dienstverlening

Groeiproces

Elk bedrijf maakt groeiprocessen door. Dit zijn kwetsbare momenten die Aruna Advies herkent en waar ze op vakkundige wijze sturing aan kan geven. Dit ´veilig binnen loodsen´ is ons dagelijkse doen waarbij we handelen vanuit een duurzame ethiek en in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Doorvoering van strategieën op het kruispunt van markt, klant en organisatie; dààr leggen wij onze nadruk op. Hierdoor zijn we in staat alle consequenties te overzien voor een optimaal resultaat. In onze opdrachten werken wij altijd nauw samen met directie, beleidsvoerders en medewerkers van de opdrachtgever.

Door ons analytisch specialisme, creativiteit en pragmatisme zijn we in staat onze klanten te slagvaardig te helpen bij het verbeteren van hun prestaties en resultaatverplichtingen.

Onze projecten worden uitgevoerd op basis van een resultaatsafspraak. Dat is uw garantie op een kwalitatief hoogwaardige voltooiing. Indien nodig leveren we professionals op interim-basis die uw capaciteit tijdelijk versterken.

Advies nodig?


Bel +31 (0) 6 2509 2509 of vraag online via het contactformulier een intakegesprek of offerte aan voor advies op maat.

Mailen kan natuurlijk ook, dit kan naar info@aruna-advies.nl.

Contact


N             Aruna Advies
A             Kalmarpad 15
P             3067 RR Rotterdam
E             info@aruna-advies.nl
T             +31 (0) 6 2509 2509